Serveis

Perquè et sentis com a casa l'Equip4 t'ofereix

una serie de serveis adicionals

Productes e4

Som conscients que a molts els hi agrada complementar el seu entrenament amb productes que els ajudin a la recuperació muscular, a l’augment de l’esforç, a crema greixos, etc. per això treballem amb els millor professionals del ram. us presentem alguns dels productes amb els que treballem i algunes de les empreses amb les que ens agrada tenir-hi un tracte proper i professional. Els productes Vit.O.Best són dels millors que hi ha al mercat, per això ens posem a disposició vostre per a qualsevol comanda;

Menjador

Servei de menjador? Sí! A l’Equip 4 també hi pots fer els teus àptats.
Si les teves úniques hores disponibles per fer esport són al migdia, o si simplement vols optimitzar les hores mortes que tens, a la recepció de l’Equip 4 disposem d’un espai adequat amb taules i cadires, microones, cafetera, coberts, tovallons i setrilleres per amanir-te, ja sigui el menjar que et portis tu de casa o bé el menú que nosaltres t’anirem a buscar a algun dels restaurants col•laboradors amb l’Equip 4.

Bar

Al igual que amb els servei de menjador, disposem d’un servei de Bar on pots adquirir productes per a la realització de l’entrenament, o bé per a complementar amb el teu dinar. Aquests són els productes dels que disposem:

Lloguer de sales / espais

T’oferim el lloguer de sales i espais del gimnàs per a activitats dirigides o per realitzar conferències o tallers.Aquesta opció va dirigida a persones qe precisen d’un espai ampli, diàfan, i equipat per el desenvolupament de xerrades, jornades, entrenaments d’alt rendiment o sesions grupals d’exercici. Tenim disponibles la Sala 1, Sala 3, la Sala Funcional i un despatx.

Festes d'aniversari

Vols celebrar la teva festa d’aniversari amb nosaltres?
-Berenars
-Tallers
-Classes Dirigides
-Música
-Festa
-Cava per tots els pares
NO T’HO PENSIS i CONTACTA amb NOSALTRES: T’inforarem de tot allò que fem.

Nutrició