Qui som

D'on sorgeix l'Equip 4

Orígens

La història de l’Equip4 va més enllà dels 15 anys. Comença quan 4 coneguts decideixen fer-se socis ja que volien treballar del que més els hi agradava. Així doncs, van decidir obrir el gimnàs Equip4, en un petit local de la Rambla Generalitat.

La bona feina per part de tot l’equip, i la bona rebuda de la gent, va fer que en només 4 anys ja haguéssin de buscar un lloc més gran per a poder oferir un millor servei.

I això ens porta a l’actualitat, on ens trobem ara mateix, a la Plaça Montseny. A partir d’aquí, ha anat evolucionant i canviant al llarg del temps, tant en instal.lacions,activitats, i monitors.

Gent Entusiasmada

Els nostres monitors

Marc Pi
Coordinador

Marc Pi

M’apassiona el món de la preparació física. Amb esforç i perseverança podem aconseguir tot el que imaginem.

Xavi Guitart
Monitor

Xavi Guitart

Salut, esport, diversió. M’apassiona el món de l’esquí, les curses d’orientació i el futbol.

Anna Cuscó
Monitora

Anna Cuscó

Dinàmica, activa i enamorada del Fitness. Disposada a suar de valent amb la millor música i sempre gaudint del moment!

Ivan Mínguez
Monitor

Ivan Mínguez

M’encanta fer esport. Extrovertit i dinàmic, a través de la meva feina m’agrada ajudar als esportistes a aconseguir els seus objectius.

David Ibañez
Monitor

David Ibañez

M’agrada molt treballar de cara al públic. Vinc del món del teatre i les animacions. M’encanten les classes intenses i exigents. El teu suor, la meva recompensa!

Patri Jaen
Monitora

Patri Jaen

la meva principal passió ha estat el món de la música, la dansa i el teatre musical. Gaudeixo transmetent als meus alumnes la passió que jo sento cada vegada que ballo.

Francesc Estruch
Monitor

Francesc Estruch

A través de les meves classes m’agrada millorar la qualitat de vida dels alumnes fent esport. Amant del muntanyisme, la cuina i el bricolatge.

Montse Bonete
Monitora

Montse Bonete

M'agrada exigir al màxim als meus alumnes per treure l'òptim rendiment a les classes i als entrenaments. Intensitat i diversió!

Robert Muñoz
Sensei de Karate

Robert Muñoz

Dedico tot el meu esforç i il•lusió en el món de l’educació i l’esport. M’agrada que els alumnes experimentin aprenentatges que els fagi créixer com a esportistes i persones.

Imma Martínez
Secretaria

Imma Martínez

M’agrada treballar en equip. M’encanta fer activitats lúdic-esportives amb infants i joves.

Nadia Serramià
Nutricionista

Nadia Serramià

M’agrada ajudar a la gent a adquirir hàbits de vida saludables. En el meu temps lliure m’agrada realitzar nous aprenentatges per millorar la qualitat de vida dels meus clients.