Extraescolars

L'equip 4 Fintess Club també t'ofereix

Activitats extraescolars

L’Equip 4 t’ofereix una serie d’activitats extraescolars com son el Karate i la Dansa.

KARATE

Karate

El Karate-Do és un Art Marcial que vol dir “el camí de la ma buida”. Aquest Art no depèn de la força muscular o de la força bruta, sinó del domini de la tècnica i de la forma (Kata) i de la seva aplicació (Kumite).
L’objectiu final del Karate-Do és el d’aconseguir un món lliure de conflictes i discòrdies a través de l’auto control i de l’equilibri físic i mental.

Raons per les quals practicar Karate.
CONCENTRACIÓ: el Karate fomenta i desenvolupa l’atenció creant hàbits que ajuden i milloren els resultats en els estudis i treballs.
RESPECTE I EDUCACIÓ: el Karate et fa ser més comprensiu i respectuós cap als altres, creant conductes positives davant la societat.
CONFIANÇA I SEGURETAT: El Karate et fa sentir segur de les teves possibilitats en diverses situacions de la vida quotidiana.
CONDICIÓ FÍSICA: El Karate li ofereix al cos una flexibilitat i uns estímuls que milloren el teu estat i condicionament físic, així com els reflexes i la motricitat que afavoreixen el teu desenvolupament personal.

Quina és l’edat ideal per començar a fer Karate?
No existeix una edat concreta d’inici de la pràctica del Karate, qualsevol edat és bona per iniciar-se.
De totes maneres és molt recomanable pels infants a partir dels 4 / 5 anys, doncs és quan el Karate influeix més directament en el seu desenvolupament psicomotor i de personalitat donat que les capacitats de coordinació i d’assimilació en aquestes edats són molt altes.

Per què fer Karate a l’Equip 4?
Perquè el Professor de l’activitat és 4rt Dan, disposa de les titulacions oficials, és Àrbitre Nacional, ha estat campió d’Espanya i d’Europa de Karate i a més és Professor d’Educació Física en un centre Educatiu de la Vila, amb més de 30 anys d’experiència en el món del Karate.
Perquè els resultats a nivell de competició avalen la tasca realitzada durant tots aquests anys en el Club.
Per que els exàmens de cinturons es fan en el propi club.
Per la qualitat, el respecte, el tracte i la disciplina que pots trobar a les classes.

Dansa

Dins del marc de Dansa, us oferim diferents activitats per a diferents edats. La monitora que actualment imparteix aquesta classe és la Patrícia Jaén.

HIP-HOP

El hip hop és un moviment artístic que va néixer a finals dels anys 70 als barris més coneguts de Nova York. Es coneix com una cultura que ha marcat tendència al món de la dansa.

Les classes de hip hop estan compostes per diferents estils de ball com el new style, popping, locking passant pel sexy style, breakdance i molts més. Es realtizen fent un escalfament amb diferents moviments específics tot acabant amb una coreografia.
Ideal per als seguidors de Zumba més joves. Els nens i nenes tenen l’oportunitat de mantenir-se actius i ballar al ritme de la seva música preferida.

ZUMBA KIDS

Ideal per als seguidors de Zumba més joves. Els nens i nenes tenen l’oportunitat de mantenir-se actius i ballar al ritme de la seva música preferida.

Les classes de Zumba Kids ofereixen rutines pensades per a nens sobre la base de les coreografies originals de Zumba. Els passos s’aprenen a poc a poc, i agreguem jocs, activitats i elements d’exploració cultural a l’estructura de la classe.

Dansa