Cross

CROSS

Descripció de l'Activitat

l'activitat:

El Cross és un mètode d’entrenament nascut fa quasi 20 anys als Estats Units que cada cop té més adeptes a les nostres terres.

La filosofia del Cross es basa principalment en treballar tot el cos de manera integral. Què vol dir això? Doncs que no treballem cada múscul de manera aïllada com passa en els entrenaments que es fan habitualment a les sales de màquines del gimnasos d’avui en dia. En canvi, en el Cross practiquem exercicis on tots els músculs del cos (o la majoria) s’impliquen de manera coordinada per poder realitzar-los.
En el Cross treballem per igual totes les competències físiques, de manera coordinada i equilibrada. No només això, sinó que a més ho fem a una alta intensitat durant tot l’entrenament, en el que quasi bé no hi ha descansos. És per aquests 2 motius que l’atleta va veient contínuament millores al seu cos, ja que mica en mica va augmentant la intensitat fins arribar a límits que no creia possibles. Una de les particularitats del Cross és que els entrenaments varien sempre d’un dia per l’altre, de manera que obliguem al cos a no acostumar-se i a afrontar nous reptes continuament.
Una altra particularitat és que els entrenaments són sempre en grup. Això aporta una component de rivalitat/competitivitat (sana) entre els crossfitters, que fa augmentar l’esforç i implicació de tots ells.

A qui va destinat?
A tothom. L’essència del Cross es basa en reproduïr els moviments que fem en la vida quotidiana, com ara aixecar una caixa o carregar la compra al cotxe. Per aquest motiu, tothom pot iniciar-se a la pràctica del Cross. Tant si es vol perdre pes, com si es vol tonificar, o senzillament mantenir-se en forma, el Cross és prou dinàmic, flexible i escalable com per donar-hi resposta.

Per suposat, un sempre començarà amb un entrenament adequat al seu nivell físic. El Cross és altament exigent, i no tots els exercicis són aptes per a tots els nivells. Però això no ha d’espantar a ningú, ja que precísament una de les altres grans virtuts del Cross és que els avenços es noten des del primer dia, tant a nivell d’imatge, com de salut, com de rendiment.

Ivan Mínguez
Monitor

Ivan Mínguez

M’encanta fer esport. Extrovertit i dinàmic, a través de la meva feina m’agrada ajudar als esportistes a aconseguir els seus objectius.

CROSS

Horaris de l'activitat

DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES DISSABTE
18:00 - 19:00 Cross18:30 - 19:20
19:00 - 20:00 Cross19:30 - 20:20
20:00 - 21:00
Click on the class name to get additional info

Dilluns

Dijous

DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES DISSABTE
18:00 - 19:00 Cross18:30 - 19:20
19:00 - 20:00 Cross19:30 - 20:20
20:00 - 21:00
Click on the class name to get additional info

Dilluns

Dijous